Werkgroep

Van links naar rechts:

Achterste rij:

Jan Rombout, Henk Santes, Marjan de Ligny, Arie Stam, Jan Bos, Anje Hoogland

Voorste rij:

Wilma Rillema, Hillie Koopman, Mieke Ceelen, Ineke Schepers.

 

 

Mieke Ceelen

 

Ik ben Mieke en ben direct enthousiast gaan meedenken voor ONE (Omzien Naar Elkaar). Naast dat je me kunt bellen als aanspreekpunt, ben ik ook actief als vrijwilligster. Regelmatig bezoek ik mensen.

 

 

Tevens ben ik lid van de WMO-raad Aa en Hunze en van het Contactpunt Mantelzorg (CPM) van Impuls (Welzijn van Aa en Hunze).

 

Hilly Koopman

Ik ben Hilly Koopman en heb het grootste deel van mijn werkzame leven doorgebracht bij de Zorgcentrale van  Icare. Vervolgens heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Jan Thiesschool, de kerk en de kerstmarkten. Nu Omzien Naar Elkaar van start is gegaan wil ik me graag bij dit lofwaardig initiatief aansluiten.

 

Vandaar dat ik me heb aangemeld. Ik hoop op deze wijze iets te  kunnen

 betekenen voor de Rolder gemeenschap.

 

 

Ik ben Wilma Rillema en werk bij Zorggroep Drenthe. Dagelijks heb ik contact met ouderen. Ouderen hebben vaak WMO hulp maar kunnen daarnaast soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Via ONE kunnen we dat bieden. Daarom ben ik vrijwilliger van ONE.

 

Marjan de Ligny

 

Ik ben Marjan en woon sinds 2015 in Rolde. Samen met andere leden van de werkgroep ben ik bezig met de PR van Omzien Naar Elkaar Rolde.

Ik ben één van de contactpersonen en vrijwilliger.