Werkgroep Omzien naar Elkaar

Van links naar rechts:

Mieke Ceelen, Ineke Schepers, Hilly Koopman en Wilma Rillema

 

 

 

 

Mieke Ceelen

 

Ik ben Mieke en ben direct enthousiast gaan meedenken voor ONE (Omzien Naar Elkaar). Naast dat je me kunt bellen als aanspreekpunt, ben ik ook actief als vrijwilligster. Regelmatig bezoek ik mensen.

 

 

Tevens ben ik lang lid geweest van de WMO-raad Aa en Hunze en van het Contactpunt Mantelzorg (CPM) van Impuls (Welzijn van Aa en Hunze).

 

Hilly Koopman

Ik ben Hilly Koopman en heb het grootste deel van mijn werkzame leven doorgebracht bij de Zorgcentrale van  Icare. Vervolgens heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Jan Thiesschool, de kerk en de kerstmarkten. Nu Omzien Naar Elkaar van start is gegaan wil ik me graag bij dit lofwaardig initiatief aansluiten.

 

Vandaar dat ik me heb aangemeld. Ik hoop op deze wijze iets te  kunnen

 betekenen voor de Rolder gemeenschap.

 

Wilma Rillema 

Ik ben Wilma Rillema en werk bij Zorggroep Drenthe. Dagelijks heb ik contact met ouderen. Ouderen hebben vaak WMO-hulp maar kunnen daarnaast soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Via ONE kunnen we dat bieden. Daarom ben ik vrijwilliger van ONE.

 

Ineke Schepers

Mijn naam is Ineke Schepers,  

Hoewel ik al een paar jaar actief ben als vrijwilliger bij Omzien naar elkaar, is het misschien goed om mij even voor te stellen, omdat ik sinds 2019 concreet deel uit maak van de werkgroep, daarvoor lagen mijn werkzaamheden vooral in de overlegsfeer.

De leden van de werkgroep proberen zoveel mogelijk hulpvragen te beantwoorden en vrijwilligers te koppelen aan mensen die behoefte hebben aan contact. Daarnaast is er  regelmatig overleg met verschillende zorginstanties en de gemeente. Voor een goede samenwerking met alle vrijwilligers organiseren we een keer per jaar een vrijwilligersavond. Concreet draag ik mijn steentje bij aan de telefoondienst, meedenken in het beleid en het zoveel mogelijk oplossen van vragen die aan ons als Omzien naar elkaar worden voorgelegd.